Salutació


Documento sin título

Benvolguts/des:

Ens plau convidar-vos al 25è congrés de la Societat Catalana de Geriatria i Gerontologia (SCGiG), que es celebrarà els dies 7 i 8 de novembre a l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears (ACMSCB), a Barcelona.

Enguany el congrés serà co-organitzat amb el Servei de Geriatria del Parc Salut Mar-Hospital del Mar, una institució històrica i referent de la geriatria catalana, tant per l’atenció a les persones grans com pel seu paper de docència i formació.

El tema del congrés se centrarà en l’abordatge col·laboratiu entre professionals de diferents àmbits i camps d’expertesa i les persones grans, que es resumeix en “Sumem Salut amb les Persones Grans“ com a lema. La voluntat tant del comitè organitzador, com del científic és compartir coneixements des d’una mirada que va més enllà de les disciplines per centrar-se en les persones. La docència en geriatria i gerontologia tindrà en aquest congrés un espai rellevant. La previsió de falta de professionals en un futur immediat ens anima i empeny a arribar als estudiants i als professionals en formació, per reforçar coneixements i motivar en un camp, el de l’atenció a les persones grans, que té sens dubte un futur extraordinari.

Com en la darrera edició, en la qual vam reunir més de 200 participants, seguirem apostant també per parlar de treball en els centres residencials i d’aspectes de gerontologia, al costat de la geriatria i comptarem amb ponents internacionals destacats. És la nostra voluntat continuar mantenint el gran nivell d’interès i de participació de la darrera edició.

Amb la seguretat de poder comptar amb la vostra presència, restem a la vostra disposició per qualsevol dubte o aclariment.

Ben cordialment,
La Junta Directiva de la SCGiG

 

 

Dates d'interès
Falten...
  LÍMIT PRESENTACIONS SIMPOSI PROPOSAT PELS SOCIS:

  31 de juliol de 2019

  TAULA RODONA "La vellesa que vé: noves necessitats, maneres de conviure i de donar resposta a la dependència":


  LÍMIT INSCRIPCIONS:

  4 de novembre de 2019

Seu
Acadèmia de Ciencies Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears
Acadèmia de Ciencies Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears
C/ Major de Can Caralleu, 1-7
08017 Barcelona
93 203 07 31
http://www.academia.cat
Com arribar-hi
Estació de Reina Elisenda
( a 10 minuts de l'Acadèmia)
Línies 66, 60, 130, V3, V7 i N8
A 15 minuts per la Ronda de Dalt
Ronda de Dalt, Sortida 9